Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata a a Dél-Pesti Tankerületi Központ támogatásával 2024-ben is meghirdette a Csepeli Művészeti Szemlét a kerület művészeti képzésben részvevő tanulói számára. A kategóriák között a különböző művészeti ágak szerepeltek, köztük a klasszikus zene is, melynek vesenyét iskolánk bonyolította le 2024. március 25-26-án.

A két délután folyamán a kéttagú zsűri szebbnél szebb produkciókat hallgatott meg. Összesen 10 kiemelt arany, 20 arany, 20 ezüst, és 7 bronz oklevelet osztott ki.

A csepel.hu beszámolója itt olvasható: https://csepel.hu/#/news/a-legjobbakat-dijaztak-a-csepeli-muveszeti-szemlen

Borbély Lénárd Csepel Polgármestere április 8-án köszöntötte a kiemelkedő produkciókat nyújtó gyerekeket. Közösségi oldalán így számolt be az eseményről: https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel

” Az idei évben is csodálatos tehetségekkel, csillogó szemű szereplőkkel találkozhattunk a több évtizedes múltra visszatekintő Csepeli Művészeti Szemlén. Idén közel 500 pályázó adta le jelentkezését, ma délután pedig a díjátadó ünnepségen köszöntöttem az ifjú művészpalántákat.

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki megosztotta velünk a művészet iránti szenvedélyét és lelkesedését! Reméljük, hogy ez az esemény nem csak örömet hozott, hanem inspirált is titeket a művészetek világában való további felfedezésekre és alkotásra!

Köszönjük a felkészítő tanárok lelkiismeretes munkáját, és gratulálunk a fellépőknek!”

 

Kategória: Hírek